Bepasizott Demi és Miley

Bepasizott Demi és Miley

News
Úgy néz ki, szerelmes karácsonya lesz Demi Lovatónak és Miley Cyrusnak! A két énekesnő magánélete az elmúlt időszakban nem volt éppen lányregénybe illő, azonban ennek vége.

Demi rajongói jól tudják, hogy a híresség nem szívesen beszél a férfiakhoz fűződő viszonyáról és nem is ő az a celeb, akinek párkapcsolati zűrjeitől hangos a bulvársajtó. Azonban ezúttal ő sem tudta megállni, hogy ne ossza meg a nyilvánossággal: végre újra társra lelt. Választottja nem más, mint Wilmer Valderrama. Az énekesnő egy közös fotót töltött fel Insatgram-fiókjára a jóképű színésszel, kommentben pedig odaírta, hogy nagyon hiányzik már neki az ő Wilmerje.

De nem ők az egyetlen friss és boldog pár a sztárvilágban. Bár nemrég még arról szóltak a pletykák, hogy Miley Cyrus továbbra is él-hal volt vőlegényéért, Chris Hemsworthért, most kiderült, már túl van a dolgon. Sőt, mi több, új férfi bukkant fel a színen a botrányhősnő életében. Pár hete röppent fel a hír, hogy összejöttek Arnold Schwarzenegger fiával, Patrickkel, azonban az énekesnő eleinte tagadta a kapcsolatot. Most több fotó is napvilágot látott, amelyeken a két híresség egymás karjaiban, szerelmes csókban forr össze. Mi már csak annak szurkolunk, hogy végre Selena Gomez és Taylor Swift is elkeljen!