Mégsem nősül a OneDirection sztárja

Mégsem nősül a OneDirection sztárja

News
Egyre több különös részlet lát napvilágot a One Direction sztárjának, Zayn Maliknak eljegyzésével kapcsolatban. A híresség még 2013 augusztusában kérte meg szerelme, az énekesnő Perrie Edwards kezét, akivel három éve alkotnak egy párt. Azonban úgy tűnik egyelőre várnunk kell az első One Direction-esküvőre.

November elején maga Zayn vallotta be egy televíziós interjúban, hogy párjával még el sem kezdték tervezni a nagy eseményt, sőt, mi több: a házasságra még csak nem is gondolnak. „Egyelőre nem gondoltam a nősülésre, Perrie-vel csak eljegyeztük egy mást vagy ilyesmi” – nyilatkozta akkor a 21 éves énekes. A leendő ara azonban máshogy gondolhatta, ugyanis nem sokkal később felröppent a hír, hogy a pár mégis egybekel 2015-ben. Ám a dolgok gyorsan változnak: ezen a héten már arról érkeztek információk, hogy az esküvőt elhalasztják. 

„Volt szó köztük az esküvőről, Perri egy óriási, Disney-témájú eseményről álmodik, de az az igazság, hogy el kell halasztaniuk. Egyszerűen arra sincs idejük, hogy kiválasszák a dátumot, amely mindkettőjüknek megfelel” – mesélte a pár egyik barátja, aki azt is elmondta, emiatt Zaynék inkább úgy döntöttek, még egy darabig csak jegyesek maradnak. Ezek után kíváncsiak vagyunk, vajon milyen gyakran találkoznak, ha még egyeztetni sincs idejük!