Eminem megütné Lana Del Reyt

Eminem megütné Lana Del Reyt

News
A nagyszájú raplegenda, Eminem az utóbbi időben jóval kevesebbet hallatott magáról, mint korábban. Alighanem érezte, hogy valami nagyon ütőssel kell előrukkolnia ahhoz, hogy újra felhívja magára a figyelmet.

A zenész egy promóvideót osztott meg a neten, amellyel készülő albumának szeretett volna hírverést csapni. A kisfilmben több zenész is feltűnik, akik freestyle-ban rappelnek összesen 18 percen keresztül. A videó végén magára Eminemre kerül a sor, akiből persze csak úgy ömlenek a sorok. Sajnos azonban becsúszik néhány mondat, amelyeket a sztár nyugodtan megtarthatott volna magának. Sokan felháborodtak rajta, hogy a Slim Shadytől elhangzik, hogy alaposan szájba verné az énekesnő Lana Del Reyt, úgy, ahogy az amerikaifoci-játékos Ray Rice megütötte a menyasszonyát egy liftben.

Persze Eminemtől nem áll messze a celebek kifigurázása, ám sajnos a családon belüli erőszak gondolata sem: talán még akadnak, akik emlékeznek rá, hogy Kim című számával nagy felháborodást váltott ki, ugyanis a dalban arról fantáziált, hogyan tenné el láb alól volt feleségét.