Félmeztelenül keres pasit Selena - fotó!

Félmeztelenül keres pasit Selena - fotó!

News
Kezdjük azt gondolni, hogy Justin Bieber és Selena Gomez románca örökre téma marad. Az énekesnő most a V magazin kedvéért vált meg ruhái nagy részétől: a címlapon felső nélkül, egy szál aprócska shortban pózol. A 22 éves sztár interjút is adott a lapnak, amelyben elmondta, milyen férfira vágyik.

„Azt hiszem, a következő barátom teljesen más lesz. Justinnal mindketten gyerekek voltunk még, amikor ez a dolog elkezdődött. Csak 18 éves voltam, ő volt az első szerelmem. Én is máshogy gondolkodom már bizonyos dolgokról” – vallotta be őszintén Gomez. És bár hetek óta azt pletykálják, hogy összejött Bieber egyik legjobb barátjával, DJ Zeddel, most mégis azt állította, egyedülálló.

„Egyelőre nem szeretnék párkapcsolatot és ez a közeljövőben így is marad” – mondta határozottan Selena, aki arról is mesélt, hogy egyáltalán nem könnyű sztárként felnőni. „Volt időszak, amikor depresszióba estem és előfordult, hogy az ajtón sem volt kedvem kilépni. Azt hiszem, erről én is tehetek” – tette hozzá a popsztár, akinek végül a rehabon sikerült helyre hoznia rossz mentális állapotát.