Szomorú! Gyermeke haláláról beszélt az énekesnő

Szomorú! Gyermeke haláláról beszélt az énekesnő

News

Kívülről szemlélve úgy tűnhet, hogy a sztárok élete csupa csillogás és vidámság, ám velük sem csak jó dolgok történnek. Közülük is talán az egyik legkevésbé szerencsés Lily Allen, aki két babáját is elvesztette, mielőtt édesanya lett. Az énekesnő most az egyik műsorban beszélt őszintén a vele történt tragédiáról. 

„2008-ban, a második terhességemnél a 6. hónapban, halva született meg a kicsi. Ez bárki számára tragédia lenne függetlenül attól, milyen körülmények közül jön” – mondta az énekesnő. 

„Akármennyire fájt is, valamire rájöttem: szerencsés vagyok, hiszen ott volt mellettem a párom, akivel megoszthattam a fájdalmamat” – vallotta be Allen, aki 2011-ben végül hozzá is ment Sam Cooperhez. 

„Az Egyesült Királyságban átlagosan napi 17 baba halva születik és rengeteg nőnek egyedül kell megküzdenie a veszteséggel”- tette hozzá. Allennek azonban a sorozatos szerencsétlenségek után mégis jól alakult az élete: 2012-ben megszületett első lánya, Ethel Mary, majd 2013-ban a második, Marnie Rose. 

„Boldog vagyok a lányokkal, de nagyon szeretném, ha lenne még egy fiam is. Vagy még egy lányom” – tette hozzá végül nevetve a sztár.