Nem vicc! Utcára kerül Justin Bieber

Nem vicc! Utcára kerül Justin Bieber

News
Fedél nélkül marad Justin Bieber. Ahogy korábban beszámoltunk róla, a popsztár nemrég költözött új, üvegfalú házba, ugyanis régi lakóhelyéről kiutálták a szomszédok és még egy pert is a nyakába akasztottak. Ezúttal azonban mind otthona melegéről, mind a VIP backstage-ek kényelméről le kell mondania, mert az utcára kerül.

Persze nem arról van szó, hogy eladósodott és emiatt kell megválnia otthonától; továbbra is ő vezeti a leggazdagabb 30 év alatti hírességek listáját. Menedzserének, Scooter Braunnak támadt az a nagyszerű ötlete, hogy Justinnak ki kellene próbálnia a hajléktalan életet. Azért aggódnia senkinek sem kell: mindössze egyetlen éjszakát kell a híd alatt töltenie az énekesnek Kaliforniában. Az akció oka az, hogy Braun a jövőben ehhez hasonló megmozdulásokkal próbálja visszaszerezni Justin jócskán elvesztegetett jó hírnevét.

 „Scooter próbál egy olyan tervvel előállni Justin számára, amely plusz értéket ad a karrierjéhez. Ahogy a rajongók idősödnek, félő, hogy kinőnek abból, amit az énekes csinál” – nyilatkozta a sztár egyik ismerőse. Köztudott, hogy a menedzser nagy pártfogója a hajléktalanokat segítő akcióknak és szervezeteknek és azt reméli, ezzel a projekttel nemcsak Bieber hírnevét rehabilitálhatja, de segíthet is a rászorulókon. Jó tervnek tűnik!