Halsey torokszorító beszéde

Halsey torokszorító beszéde

News

Torokszorító beszédet mondott Halsey egy egészségügyi konferencián. A vadóc szőkeség igazi oldalát ismerhettük meg a történetében, amit a jelenlévőkkel osztott meg: Halsey ugyanis hosszú ideig endometriózisban szenvedett, amely rengeteg lányt érint, ám sokan nem tudnak róla. Viszont a tavalyi műtéte óta ismét jól van, ám ez nem volt mindig így: „Férfi menedzserekkel dolgozom, és volt olyan, hogy vérben feküdtem, de pár perc múlva a színpadon kellett állni. A mai világban ciki, ha egy nő szenved a fájdalomtól. De eldöntöttem, hogy nem szégyellem a betegségem és kiállok magamért” – mondta meghatódottan az énekesnő.


Halsey sok rajongója szemét is felnyitotta a betegséggel kapcsolatban. Elmondása szerint ennél jobb dolog nem is történhetett volna vele, mint amikor odajöttek hozzá a lányok és köszönetet mondtak neki, hogy beszélt erről a sok nőt érintő betegségről.

Tudtad? Minden 2. fájdalmas mentruációval küzdő nőnek endometriózisa van! Lehet, hogy Te is érintett vagy? Vedd komolyan és kérdezzhttps://www.facebook.com/endometriozismagyarorszag/