Lebukott! Hercegnővel randizott Styles - videó!

Lebukott! Hercegnővel randizott Styles - videó!

News
Úgy tűnik, a legfelsőbb körökben is vannak rajongói a One Directonnek. A banda nem akármilyen társaságban töltötte az időt néhány napja: a srácok Vilmos herceggel és Katalin hercegnével találkoztak személyesen.

Persze a randevú inkább formális volt, mint baráti, ugyanis a hírességek a Royal Variety Performance nevű gálán futottak össze. Az eseményen a One Direction is fellépett, de rajtuk kívül ott volt még Demi Lovato és Ed Sheeran is. És bár hagyományosan az angol királynő az, akit a legnagyobb tisztelet övez a nézők soraiban, idén sajnos nem tudott részt venni a gálán. Maga helyett viszont elküldte a hercegi párt, akik amúgy is nagy népszerűségnek örvendenek a fiatalok körében. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a One Direction tagjai azonnal megtalálták velük a közös hangot, mint az a felvétel, ami a Vine-ra került fel. A mini videóban az látszik, hogy Harry Styles mosolyogva beszélget Katalinnal.

Bár a háttérzaj miatt sajnos nehezen kivehető, miről is van szó, a Mirror című lapnak Styles később elárulta, mi volt a téma. „Azt mondtam neki, hogy gratulálok az újabb kisbabához és hogy egyáltalán nem látszik az alakján, hogy gyermeket vár” – mondta Harry.