Harry Styles anyukája teljesen kikészült

Harry Styles anyukája teljesen kikészült

News

A Styles család körül áll a bál: az énekes testvére, Gemma Styles ugyanis állítja, hogy édesanyjukat, Anne-t nyilvánosan zaklatták, miután valaki feltörte a gépét és ellopta a privát fotóit. A fényképeken pedig nem más volt látható, mint fia, Harry Styles, ahogy éppen Kendall Jennerrel bújik össze szerelmesen a téli yachtos kirándulásukon. Ahogy korábban beszámoltunk róla, a vakáció nem csak kettesben történt, hanem a fiatal páros barátai és rokonai is részt vettek az utazáson.

Azonban a paparazzok által készített fotókon kívül a mama fotói is kikerültek a netre, ami óriási felháborodást váltott ki Harry rajongói között. Anne-ről ugyanis azt hitték, hogy direkt töltötte fel őket a netre. Ezek után nem csoda, hogy Anne törölte magát Twitterről. Ezt viszont lánya, Gemma nem hagyta szó nélkül:

„Szépen kérek mindenkit, tartsák tiszteletben, hogy édesanyám véglegesen törölte a profilját… bármelyik, a saját neve alatt futó profil hamis. Kérdem én azoktól, akik a nevével regisztrálnak: nem érzik, hogy már így is rengetegen bántották őt? Még ez sem elég nekik? „– írta dühösen Gemma. Szegény Anne, így járhat az, akinek a fiáért szó szerint megőrülnek a rajongók.

Ez aztán az összetartó család!(Fotó: Profimedia/Red Dot)