Hatalmasat esett a OneDirection sztárja - videó!

Hatalmasat esett a OneDirection sztárja - videó!

News
Mostanában megváltozhatott a gravitáció, ugyanis esnek-kelnek az énekesek. Ahogy nemrég beszámoltunk róla, Dave Grohl, a Foo Fighters frontembere akkorát esett az egyik koncerten, hogy eltörte a lábát. Őt a múlt héten Demi Lovato követte, aki viszont egyenesen arccal találta meg a padlót az egyik fellépésén. Most pedig beállt a sorba Harry Styles is, aki San Diegó-i koncertjükön tanyált el.

Profimedia/Red Dot

Styles mindig lendületben van (Fotó: Profimedia/Red Dot)

A One Direction sztárja éppen nagy átéléssel adta elő a Through The Dark című számot, amikor megragadta a mikrofonállványt és elindult volna a színpad másik végébe. Ekkor azonban alaposan meglepődött, ugyanis a szerkezet lába bekadt valamibe és visszarántotta. Harry akkora hátast dobott, hogy nem volt, aki kibírja röhögés nélkül.

"Fizikailag rendben vagyok, de amúgy: óriásit égtem. Ha valaki videóra vette...törölje nyugodtan!" - mondta később nevetve Styles, aki pár hónapja már bemutatott egy hasonló figurát. Szerencsére senki sem hallgatott rá és a kínos pillanatról több felvétel is felkerült a netre.