Swift-hasonmással kavar Styles

Swift-hasonmással kavar Styles

News
A One Direction tagjainak lábai előtt lányok milliói hevernek világszerte, így bőven van választék, ha barátnőre vadásznak. Akkor pedig már miért ne választanának a modellek közül? Így tett Harry Syles is, aki rögtön egy gyönyörű Victoria’s Secret modellben találta meg következő szerelmét.

A 20 éves énekest először január elején látták együtt Nadine Leopolddal, amikor a szépség születésnapját együtt ünnepelték. Másnap már egy malibui étteremben is kettesben jelentek meg. „Harry és Nadine kapcsolata kezd komollyá válni, egyre többet vannak együtt” – nyilatkozta a pár egy ismerőse, bár azt is elmondta, hogy egyelőre nem beszélték meg, hogy kizárólag egymással randiznak.

Nadine-ról egyébként nem sokat tudni, annyi biztos, hogy a szintén 20 éves hölgy osztrák származású és tinikora óta modellkedik, illetve már több nagy múltú női magazin címlapján is szerepelt. Azért arra kíváncsiak lennénk, mit szól a dologhoz Styles volt barátnője, Taylor Swift. Már csak azért is, mert utódjával kísértetiesen hasonlítanak egymásra…