Súlyproblémáiról vallott Hilary Duff

Súlyproblémáiról vallott Hilary Duff

News
Hilary Duffnak két éve született meg első gyermeke és viszonylag gyorsan sikerült megszabadulnia a felszedett pluszkilóktól. Azonban az énekesnő nem volt mindig olyan fitt és egészséges, mint most. Sőt, saját bevallása szerint világ életében súlyproblémákkal küzdött, amelyekről egy életmód magazinnak beszélt őszintén.

„17 évesen alig voltam 45 kiló, de állandóan ettem. Lehet, hogy nagyon sovány voltam, de egyáltalán nem voltam egészséges. Csupa vacakkal tömtem magam és ez a testemen is meglátszott. Már nagyon bánom” – vallotta be.

„A baba születése után viszonylag hamar sikerült ledobnom a felesleget, ám azt azért el kell mondanom, hogy Hollywoodban óriási nyomás van a nőkön a súlyuk miatt. Itt mindenki a karcsúság megszállottja” – mondta.

„Nagyon atletikus felépítésem van és büszke vagyok rá, hogy a testem helyt tudott állni a terhesség alatt. Teljesen egészséges és komplikációmentes 9 hónap volt. Ennek ellenére azt gondolom, mivel mindössze 158 centi magas vagyok, ha csak egy kilót felszedek már az is rögtön látszani fog rajtam egész életemben” – tette hozzá végül Duff.