Tálcán kínálták Azalea számát

Tálcán kínálták Azalea számát

News
Szegény Iggy Azalea nem elég, hogy alulmaradt Eminemmel szemben a Grammy-n, még a kajafutárral is meggyűlt a baja. Az énekesnő talán bánatában gondolta, rendel egy pitét egyik kedvenc étteremláncától, a Papa John’stól. A finomság rendben meg is érkezett, a rapper pedig alighanem vidáman el is fogyasztotta, ám ami ez után következett, arra ő sem számított. No, nem arról van szó, hogy a sztár kellemetlen és kínos órákat töltött volna a fürdőszobában a pite mellékhatásaként.

Ennél sokkal bosszantóbb dolog történt: a pizzafutár egyszerűen kiadta Iggy magántelefonszámát a családtagjainak és a barátainak. Amikor ez leesett Azaleanak egy dühös posztban mutatta meg rajongóinak, milyen üzenetekkel és hívásokkal bombázzák ismeretlenek.

„A Papa John’s volt a kedvenc pizzázóm, de a futár egyszerűen továbbadta a számomat mindenkinek” – írta a Twitteren. A hab a tortán, hogy megpróbálta kideríteni az étteremnél, ki lehetett a vétkes, de a vendéglátóhely vezetője nem volt hajlandó kiadni semmilyen információt az alkalmazottakról. Szerintünk számíthat rá, hogy mostantól kezdve lecsóban lesznek!