Lawrence levadászta Cyrus expasiját?

Lawrence levadászta Cyrus expasiját?

News
Úgy tűnik, nem csak Miley Cyrus találta meg a boldogságot besült eljegyzése után. Felröppent a pletyka, miszerint volt vőlegénye, a színész Liam Hemsworth is új párra talált. A sztár választottja nem más lehet, mint az oscar-díjas színésznő Jennifer Lawrence.

Bár a két híresség egyelőre tagadja, hogy több lenne köztük barátságnál, sokan tudni vélik, hogy titokban már egy párt alkotnak. Hemsworthnek és Lawrence-nek egyébként bőven volt ideje összemelegedni, hiszen együtt szerepelnek az Éhezők viadala-filmek legújabb epizódjában. Egy bennfentes még azt is elárulta, hogy a színész az egyik forgatási napon nem akármilyen ajándékkal lepte meg Jennifert.

“Őszintén beszélgettek a magánéltükről és Jen nagyon ki volt készülve attól, hogy szakítottak Chris Martinnal, a Coldplay frontemberével. Másnap Liam egy plüss koalával lepte meg Jent, mert tudja, hogy odavan a koalákért. a kísérőkártyán pedig az állt: tarts ki, jönni fog a nagy ő!” - mesélte a neve elhallgatását kérő informátor, aki azt is elmondta, egyszerűen érezni lehet a bizsergést a két sztár között.