Justin Bieber kitúrta Harry Styles-t

Justin Bieber kitúrta Harry Styles-t

News

A sztároknál is igaz a mondás: milyen kicsi a világ! Justin Bieber újabb kiszemeltje ugyanis a legfrissebb pletykák szerint nem más, mint Kendall Jenner. Bieber  a napokban tett fel egy olyan képet, amelyen a modell legújabb címlapfotója látható a következő szöveggel: „gratulálok Ken, gyönyörűen nézel ki”.

Justin és Kendall már évek óta flörtölnek egymással: 2014-ben például Párizsban vacsoráztak kettesben, ez pedig Justin akkori barátnőjénél, Selena Gomeznél alaposan kiverte a biztosítékot, mondjuk teljes joggal. Ráadásul Sel még ma is eléggé mérges lehet Justinra emiatt, hiszen egyes szemtanúk szerint a nemrég megrendezett iHeartRadio Music Awardson ügyet sem vetettek egymásra.

Selenának talán még mindig fáj, hogy Justinnak Kendall a mai napig bejön. Ki tudja, mindenesetre az ifjú Jenner-lány magánélete sem felhőtlen: nem tudni, vajon Harry Styles-szal együtt van-e még, vagy véglegesen szakítottak egymással. Akárhogy is dönt majd a modell, az biztos, hogy a One Direction énekese sokkal nagyobb úriember, mint Justin. Hiszen amíg Bieber elmondása szerint a rajongók csak kifárasztják, addig Harry nem fél kifizetni az éttermi számláikat. 

Justin és Kendall már évek óta flörtölnek egymással (Fotó:Profimedia/Red Dot)