A leggazdagabbak között Bieber

A leggazdagabbak között Bieber

News
Felesleges lenne kételkedni abban, hogy Justin Bieber az egyik legnagyobb külföldi popsztár. Most azonban nemcsak a zenei toplistákon tör az élre, de bekerült a leggazdagabbak közé is. A Forbes magazin idén is elkészítette a legjobban kereső 30 év alattiak listáját, amelyen Bieber az első helyet szerezte meg.

Az előkelő pozícióhoz azt vették alapul, ki mennyi bevételt zsebelt be 2013 és 2014 júniusa között. Az adott időszakban pedig az énekes nem kevesebb, mint 80 millió dollárt, azaz kb. 20 milliárd forintot keresett. Ehhez nagyban hozzájárult az az összeg, amelyet világkörüli turnéjával kuporgatott össze, de meg merjük kockáztatni, hogy készülő új albuma sem kerül majd a veszteségek oldalára.

És hogy kiket nyomott le a dobogón Bieber? Csekély különbséggel épphogy csak lemaradt mögötte a britek büszkesége, a One Direction fiúbanda; ők az említett egy év alatt 75 millió dollárral növelték vagyonukat. Harmadikként azért egy hölgy is helyet kapott a top 3-ban: természetesen az egyre népszerűbb Taylor Swift liheg ott Harry Stylesék nyakában 64 millió dolláros bevételével.