Meglepetés: bárban dobolt Bieber - videó!

Meglepetés: bárban dobolt Bieber - videó!

News
Justin Bieber nagyon ért ahhoz, hogyan hívja fel magára a figyelmet: hol rendőrségi ügyeivel, hol azzal, hogy nyilvánosan sírva fakad. Most egy újabb módszerrel próbálkozott egy amerikai bárban a vendégek legnagyobb örömére. A botrányhős énekes egyszer csak gondolt egyet és a színpadra ugrott, majd beült a helyi zenekar dobszerkója mögé és játszani kezdett. A hír gyorsan terjedt a közösségi médiában, sőt, mi több még a szórakozóhely Twitter-oldalára is kikerült. 

Persze az ott bulizók közül sokan hamar kiszúrták, ki is a kapucnis-kalapos srác a dobszerkó mögött, ezért a rögtönzött előadásról több videó is készült. „Pont úgy nézett ki, mint minden hétköznapi srác, kivéve, hogy kapucnis pulcsival és kalappal próbálta takarni magát” – nyilatkozta a zenekar egyik tagja, aki azt is elmondta, őket is meglepte a dolog, de nagyon örültek a beugrós dobosnak. Legközelebb vajon melyik bandába áll be Bieber?


Time for round #2 at The Venue tonight. We're expecting another crazy packed house tonight so get their early. Music starts at 10:00 and we rock it until 2:00

Posted by Bonafide on Saturday, September 5, 2015