Justin Bieber büszkén vállalja fel Hailey Baldwint

Justin Bieber büszkén vállalja fel Hailey Baldwint

News

Justin Bieber és Hailey Baldwin már az Instagramon is megerősítették a kapcsolatukat. Habár Justin még múlt héten csak Hailey lábát mutatta meg az Instáján - amiből persze a szemfüles rajongók azonnal leszűrhették az igazságot- , Biebs egyik friss Instagram-szortijában már újdonsült barátnője arcát is láthatjuk. Ma pedig ez nem jelent mást, mint hogy a páros valóban hivatalos is együtt van. Szegény Selena Gomez pedig szomorkodhat: hiszen amíg az év elején, ő töltött fel szerelmes témájú képet az Instájára, addig Justin sose mutatott róla semmit, még egy sztorit sem. Hailey-vel viszont nem ez a helyzet.

Justin és Hailey a múlt héten jöttek össze, azután, hogy Hailey az utóbbi időben Shawn Mendesszel lógott, akivel „csak barátok” voltak. Justinról pedig úgy nyilatkozott, hogy sose járna újra egy olyan híres sráccal, mint amilyen Biebs. Úgy látszik, hogy ezt a fogadalmát nem sokáig tudta betartani.

Emlékeztek még erre a képre, amit Selena még az év elején töltött fel Biebs szülinapja alkalmából? Szegény Selena cuki gesztusa azóta viszonzatlan maradt...(Fotó: Selena Gomez @Instagram)