Hivatalos: Justin Bieber és Hailey Baldwin újra járnak

Hivatalos: Justin Bieber és Hailey Baldwin újra járnak

News

Ezt. Nem. Hisszük. El. Összejött Justin Bieber és Hailey Baldwin! A fiatalokat New Yorkban kapták lencsevégre, ahogy csókolóznak. Nyugi, mi is a szívünkhöz kaptunk a videó láttán, ugyanis nem gondoltuk volna, hogy az exek tényleg valaha még összejöhetnek. Főleg úgy, hogy Hailey az utóbbi időben Shawn Mendesszel lógott, akivel „csak barátok” voltak. De úgy néz ki, hogy hamar váltott, ráadásul Justin Bieberre, aki Shawn egyik nagy példaképe. Éppen ezért Mendes csupán a következőket tudta hozzátenni, amikor a párosról kérdezték: „Nem tudom, hogy járnak-e, de nagyon szeretem őket” – monda kicsit savanyú szájízzel.

Szegény Shawn, úgy látszik, hogy Hailey egyik napról a másikra átpártolt Bieberhez. Éppen ezért az énekes most a munkába kíván menekülni. Ráadásul nem is akárkivel tervez közös együttműködést, hanem a BTS-sel, akikről tudjuk, hogy Shawn imádja őket. 

Shawn egyébként nemrég azt nyilatkozta Justin Bieberről,hogy mennyire felnéz rá. A kanadai srác a Rolling Stone magazinnak elárulta, hogy bizony Justin miatt kezdett el énekelni: „Az egyik dolog, amit az emberek nem tudnak rólam, hogy mennyire felnézek Bieberre. Nem hiszem, hogy valaha is említettem már neki, hogy ő a legnagyobb inspirációm, de ez tényleg így van. Az összes dalát ismerem, tőle tanultam meg énekelni. Szóval minden alkalommal, amikor valaki Bieberhez hasonlít, mindig azt mondom: Ez a legnagyobb bók, amit valaha kaphatok tőled” – mesélte nevetve. Vajon így, hogy Biebs ismét összejött Hailey-vel, Shawnnak még mindig ez a véleménye? YIKES!