Selena férjének érezte magát Justin Bieber

Selena férjének érezte magát Justin Bieber

News

Ennek már sosem lesz vége! Persze könnyű az újságírókat okolni a dolog miatt, de valljuk be: hol Selena Gomez, hol Justin Bieber hozza fel kettőjük kapcsolatát különböző interjúkban. Az énekes ezúttal a Complex magazin címlapján szerepel és hosszasan nyilatkozik is a lapban. Több meglepő állítása mellett elárulta, úgy érzi, mintha férj és feleség lettek volna exbarátnőjével, Selenával. 

„Még csak 18 voltam, amikor összeköltöztünk, vele kezdtem el a felnőtt életemet. Olyan volt, mintha házasok lennénk. Egyszerűen túl sok volt ez az egész olyan fiatalon. De nagyon szerettük egymást és csak ez számított” – mondta Bieber. „A része volt a személyiségemnek, én pedig az övének. Azonban nagy hiba volt, hogy egymáson keresztül határoztuk meg, kik vagyunk” – vallotta be őszintén a sztár.

De nemcsak volt szerelméről mesélt, hanem az egyházhoz fűződő kapcsolatáról is. „Nem kell templomba járnom ahhoz, hogy keresztény legyek. Hiszen attól, hogy a TacoBellbe járok, még nem leszek taco” – mondta bölcsen Justin.

Akár egy boldog család: Selena, Justin és Justin egyik testvére még 2012-ben
(Fotó: Profimedia/RedDot)