Kanye West kórházba került

Kanye West kórházba került

News

Kanye West zsinórban a harmadik koncertjét mondta le az utóbbi időben. Először nyomós oka volt rá, hiszen a színpadon tudta meg, hogy feleségét kirabolták Párizsban. Utána, szintén a koncert alatt kezdett el krákogni, majd bejelentette, hogy ilyen állapotban nem folytatja tovább a showműsort. Most pedig Saint Pablo turnéjának maradék állomásait törölte, mivel a napokban kórházba került.

A mentőket Kanye edzőjének házából hívta a rapper orvosa, aki egy rutinvizsgálat után állapította meg, hogy West krónikus alváshiányban szenved és dehidratált a szervezete. Mindeközben Kim Kardashian épp New Yorkban üzletelt, és ahogy meghallotta a hírt, repült is vissza Los Angelesbe a férjéhez.

Kíváncsiak leszünk arra, hogy a pár jó barátai, Jay-Z és Beyoncé mennyire viselik majd a szívükön a rapper egészségügyi állapotát, miután Kayne a múlt héten tovább oltotta a sztárpárost az egyik koncertjén, majd ledobta a mikrofont és levonult a színpadról. Kanye Beyoncét érzéketlen karrieristának nevezte, illetve tájékoztatta a közönséget arról, hogy minden nap veszélyben az élete, mert Jay-Z emberei a nyomában vannak.

Még Kim se tudott a férjén segíteni (Fotó: Profimedia/Red Dot)