Szomorú! Kutyáját gyászolja Justin Bieber

Szomorú! Kutyáját gyászolja Justin Bieber

News
Kutya világ jár mostanában a Bieber-családra. Egy hete még azért volt a hírekben Justin apja, mert lelökte a sztár Karma nevű bulldogját a másodikról. Az ebnek szerencsére kutya baja sem esett, azonban az énekes másik házikedvence, Sammy már nem volt ilyen szerencsés. A papillon fajtájú kutyus sajnos elhunyt.

A dologról persze nem Bieber rokonsága tehet, ugyanis Sammy már évek óta a családjuk tagja volt és meglehetősen szép kort ért meg. „Egy olyan városba költöztünk, ahol nem ismertünk senkit, nekem pedig szükségem volt egy barátra. És Sam volt az a barát, aki ott volt” – írta le még 2009-ben egy interjúban a köztük lévő különleges kapcsolatot a sztár.

A szomorú esetet egyébként egy régi Instagram-kép formájában osztotta meg rajongóival Justin, kommentárként pedig azt fűzte hozzá: „Nyugodj békében Sammy! Te voltál a legjobb, kiskutyám!” Persze akármilyen szomorú is a dolog, Justinnak nehéz lenne elterelnie a figyelmet arról, amit néhány napja művelt magával. Az énekes barna hajkoronáját hidrogénszőkére festette, amely meglehetősen megosztja a rajongóit. Reméljük, Sammy nem a sokk miatt távozott el…