Louis Tomlinson és Briana Jungwirth románca

Louis Tomlinson és Briana Jungwirth románca

News

Újabb részletek derültek ki Louis Tomlinson és gyermekének anyja, Briana Jungwirth kapcsolatáról, ugyanis végre megszólalt a lány unokatesója, Ashley. Elmondása szerint Louis még kapcsolatban élt az előző barátnőjével, Elenaor Calderrel, amikor bemutatta Brianát a One Direction énekesének. Mindez tavaly januárban történt, és rá 6 hónapra Briana már várandós volt gyermekükkel, Freddie-vel. 

Briana és a kis Freddie(Fotó:Profimedia/Red Dot)

„Amikor Briana először találkozott Louis-val, azt sem tudta, hogy a fiú ekkora nagy sztár. Hallott már a One Directionről, de csak Harry Styles nevét ismerte. Szóval ezért hamis minden rágalom, hogy azért esett teherbe, hogy Louis minden pénzét kicsalja.

Kezdetben teljesen bele voltak habarodva egymásba, azonban a kapcsolatuk nem működött, ám az unokatesóm közben teherbe esett. Azonban arról mind meg voltunk győződve, hogy kiváló szülei lesznek a születendő gyermeküknek” – mesélte Ashley a Now magazinnak. Ez egyébként a mai napig így is van, hiszen mindketten felnőttek a feladathoz és minden szabadidejüket a kis Freddie-vel töltik, hiába nincsenek már együtt.

Louis és Briana a kapcsolatuk kezdetén (Fotó:Profimedia/Red Dot)