Botrány! Magyar énekesnő pereli Beyoncé-ékat

Botrány! Magyar énekesnő pereli Beyoncé-ékat

News
Alighogy megnyugodtak a kedélyek Beyoncé és Jay-Z háza táján azzal kapcsolatban, hogy válságba jutott a házasságuk, most újabb gond szakadhat a nyakukba. A két sztárt, akik már több közös szerzeménnyel is előrukkoltak, most egy magyar énekesnő perelte be.

Juhász Miczura Mónika azt állítja, hogy a pár Drunk In Love című nagysikerű dalában másfél percet hangmintázzák őt, igaz eltorzítva. Miczura szerint ezzel indul a többszörös grammy-díjas sztár és férje száma, ezzel adva meg a sláger alapját. Szerinte a gond csak az, hogy sem a két híresség, sem a társszerző Timbaland nem kért tőle engedélyt a felhasználásra. A mű eredetijét egyébként az énekesnő szerint egy 1995-ös dalból vették át. Miczura múlt pénteken, Manhattanben adta be a keresetet, amelyben kifejti, hogy senkinek nem engedélyezte dalának kereskedelmi- vagy reklámcélú felhasználását.

A három amerikai előadó egyelőre nem kommentálta a történteket. Mi azt javasoljuk, mindenki hallgassa meg a dalt és mérlegeljen, vajon kinek lehet igaza.