Félmeztelenül bulizott Miley - videó!

Félmeztelenül bulizott Miley - videó!

News

Nem tudjuk eldönteni, mi a hihetetlenebb: hogy Miley Cyrus még csak 22 éves vagy hogy már 22! A botrányhős sztár néhány napja ünnepelte születésnapját és természetesen emlékezetessé tette a jeles dátumot. 

Az énekesnő egy népszerű szórakozóhelyet bérelt ki a gigapartihoz, amelyet a résztvevők beszámolója szerint szexuális segédeszközökkel díszítettek ki. De nemcsak az enteriőr volt feltűnően színes és sokkoló: Miley öltözéke is hagyott némi kívánni valót maga után. Bár a sztár híresen nem szégyenlős, most még a szokásosnál is többet mutatott: egy neonzöld miniszoknyában és egy aprócska pink topban érkezett a bulira. Ahogy azonban belendült a parti és Miley is kezdte elengedni magát, gyorsan megszabadult a felsőrésztől, amely alatt azonban nem viselt fehérneműt. Félmeztelen táncáról még videó is készült, amely az Instagramra is felkerült. 

Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy mit szólt a performanszhoz az énekesnő új pasija, Patrick Schwarzenegger. Az biztos, hogy az anyai ágon a híres Kennedy-családból származó srác mamája nem örül annak, hogy fia Cyrusszal kavar. Sőt, a pletykák szerint kifejezetten ellenzi kettőjük kapcsolatát.