Bevallotta: biszexuális Miley Cyrus!

Bevallotta: biszexuális Miley Cyrus!

News
Miley Cyrus szerelmi élete éppúgy folyamatosan témát ad a bulvárlapoknak, akárcsak Taylor Swift románcai. Azzal a különbséggel, hogy előbbi énekesnő a tőle megszokott módon még ebbe is belevisz valamilyen meghökkentő fordulatot.

Ahogy ismert, Miley, aki szende kislányként kezdte karrierjét a Hannah Montana-sorozatban, immár tökélyre fejlesztette az extremitást. Közben évekig járt a színész Liam Hamsworthszel, akivel aztán az eljegyzésnél nem jutottak tovább. Ezután Patrick Schwarzenegger karjaiban kötött ki, de ez a románc még annyira sem bizonyult tartósnak, mint az előző. Most pedig egészen megdöbbentő nyilatkozatot tett az egyik amerikai újságnak.

Miley elárulta, hogy 14 éves korában bevallotta édesanyjának, hogy a nőket szereti. „Emlékszem, azt mondtam anyámnak, csodálom a nőket, de egész más értelemben. Megkérdezte, hogy értem ezt. Azt válaszoltam, hogy szerelmes vagyok beléjük. Úgy, ahogy a fiúkba” – vallotta be Cyrus, aki azt is elárulta, hogy konzervatív szülei nem vették épp könnyedén a kijelentését. Végül azt is hozzátette: „Amíg senkinek nem okozol kárt, addig úgy éld az életed, ahogy jól esik!”

(Fotó: Profimedia/RedDot)