Nem kivételez Dr. Dre stábja

Nem kivételez Dr. Dre stábja

News
Már mi is alig várjuk azt az életrajzi filmet, amely a világ leggazdagabb zenei producerének, Dr. Drének az életét mutatja majd be. A Straight Outta Comptonban rengeteg ismerős rapper is feltűnik majd, hiszen a sztár olyan hírességeknek segített befutni, mint Eminem, Snoop Dogg vagy 50 Cent. Persze nem volt könnyű dolga annak, aki a szereplőket válogatta a filmhez, hiszen nem egyszerű ilyen karakteres figurákat megformálni. Még annak sem engedtek könnyen, aki szinte tökéletes a szerepre. 

Profimedia/RedDot

Fönt, balról: Ice Cube, a rendező F. Gary Gray, Dr. Dre. Lent, balról:  O'Shea Jackson Jr., Jason Mitchell, Corey Hawkins (Fotó: Profimedia/RedDot)

Történt ugyanis, hogy nem más jelentkezett Ice Cube megformálására, mint saját fia, O'Shea Jackson Jr., mégsem kapta meg automatikusan a munkát. „Bár sokak szerint szinte pontos másolata vagyok apámnak külsőre, ugyanúgy végigmentem a meghallgatásokon, mint mindenki más” – mesélte a 24 éves sztárcsemete. „Az utóbbi két évben színészetet tanultam, válogatásokra jártam, vártam a megkereséseket, mint mindenki, aki ezzel a pályával próbálkozik” – mondta Jackson Jr., apja pedig hozzátette, hogy nem szerette volna, ha fia különleges elbánásban részesül. Szerencsére azonban a kemény munka meghozta gyümölcsét, így mégis talán a leghitelesebb színészt, Ice Cube fiát láthatjuk majd a szerepben.