Nem kellett a 1D-nek Pete Wentz

Nem kellett a 1D-nek Pete Wentz

News
Akár egy izgalmas, új együttműködés kisülhet abból, ha két olyan banda zenészei dolgoznak együtt, akiknek a stílusa meglehetősen eltér egymásétól. Sajnos azonban a Fall Out Boy és a One Direction esetében egyáltalán nem ez történt. Pete Wentz, a rockbanda frontembere egy interjúban nemrég részleteket is elárult a rejtélyes projektről.

„Amikor utoljára Londonban jártunk, közös dalt kezdtünk írni a One Directionnel. Nagy élmény volt, de nem vagyok biztos benne, hogy a srácok el szeretnék énekelni, amit összehoztunk” – mondta a zenész. „Persze mi is változtunk, de továbbra is szívesen lépünk fel olyan popzenei előadókkal, mint Meghan Trainor vagy Iggy Azalea. Igazság szerint mindig kakukktojásnak számítottunk ebben a társaságban, hiszen a mi bandánkat nem menedzserek rakták össze”- tette hozzá Wentz, aki azért biztosított róla mindenkit, hogy a popzenét is ugyanúgy tudják élvezni, mint a saját stílusukat.

Abban biztosak vagyunk, hogy az elkészült dal különleges lett volna, ám gyanítjuk, hogy nem azt képviselte, amit a 1D-rajongók megszoktak. Minket azért érdekelt volna!