Mégsem utálja az anyósa Miley-t

Mégsem utálja az anyósa Miley-t

News
Hihetetlen sebességgel terjedt el a rajongók és az ellendrukkerek között, hogy Miley Cyrus bepasizott. A dolog önmagában is nagy szám, ugyanis néhány hónapja még visszasírta volt vőlegényét, Liam Hemsworthöt. Hát ha még azt a tényt is figyelembe vesszük, hogy új szerelme nem más, mint Patrick Schwarzenegger.

A 21 éves srác mindkét ágon neves felmenőkkel büszkélkedhet, hiszen édesapja maga a terminátorból lett kormányzó, Arnold Schwarzenegger, mamája pedig Maria Shriver, a legendás Kennedy elnöki család leszármazottja. Persze a rosszindulatú trollok azonnal tudni vélték, hogy a nagymúltú családból való anyós nem igazán örül annak, hogy a kicsapongó életet élő, magamutogató Cyrus rávetette magát fiacskájára. Egy neve elhallgatását kérő informátor viszont megpróbált leszámolni a gonosz szóbeszéddel.

“Egyszerűen hazugság, hogy Maria nem örül! Számára az a fontos, hogy a fia boldog legyen, lényegtelen, hogy ki mellett!” - nyilatkozta a család barátja. Különösen jó fejnek tartjuk Mrs. Schwarzeneggert annak fényében, amit Miley saját szülinapi buliján lerendezett: ahogy arról mi is beszámoltunk, az énekesnő szextárgyakkal kidekorált helyszínen ünnepelt félmeztelenül…