Nick Jonas: nem szeretnék énekelni a bátyám esküvőjén

Nick Jonas: nem szeretnék énekelni a bátyám esküvőjén

News

Hamarosan kezdődik a lagziszezon Jonas-éknál. Habár a pontos dátumot még nem tudjuk, de Joe Jonas és Sophie Turner minél előbb meg akarja tartani a menyegzőt. A fiatalok októberben jegyezték el egymást, sőt, azóta egy óriási bulit is tartottak, ahol Joe öccse, Nick Jonas összemelegedett Georgia Fowler modellel. A barna szépség és Nick együtt távoztak a buli helyszínéről, de azóta nem sokat láttuk őket együtt. Nick ugyanis mostanában nagyon elfoglalt és rengeteget énekel. Éppen ezért találó az a kérdés: vajon a bátyja esküvőjén is mikrofont ragad majd?

Nick egy friss interjúban a következőket válaszolta: „Ha Joe-ék megkérnek, hogy énekeljek a lagzin, persze nem utasítom vissza ezt a felkérést, de én inkább jobban szeretnék lazítani, és óriásit táncolni” – mesélte az ifjú énekes, akit teljesen megértünk, hiszen ki ne akarná magát felhőtlenül érezni a testvére lagziján.

Nick sokat dolgozik (és khmm...csajozik) mostanában, így jogos, hogy Joe-ék esküvőjén inkább pihenne (Fotó: Profimedia/Red Dot)