Megint szakítottak! Botrány a Blink182-nál

Megint szakítottak! Botrány a Blink182-nál

News
Azt hittük, hogy a nagy újraegyesülés után mindent ellentétet elsimítottak a Blink 182 tagjai; nyáron még a Szigeten is felléptek. Most azonban úgy néz ki, mégsem szent a béke, ugyanis nyilatkozatháború indult el a három zenész között.

Az egész azzal kezdődött, hogy nyilvánosságra került egy közlemény, amely szerint Tom DeLonge kilépett a zenekarból. Ezt nem sokkal később Tom tagadta a történteket. Ehhez képest Travis Barker és Mark Hoppus egy interjúban kijelentették, hogy az énekes nem mondott igazat, ugyanis nagyon is kilépett a Blinkből.

A rajongók csak kapkodhatták a fejüket, mert nem sokkal később meg is érkezett az újabb válasz DeLonge-tól, méghozzá egy elég hosszú Facebook-posztban. Elmondta, hogy 2012-es EP-jük megjelenéséhez rajta kívül a másik két zenésznek nem sok köze volt, ugyanis míg ő két hónapot dolgozott rajta a stúdióban, Travis és Mark mindössze 11 napot szántak a munkálatokra. Hozzátette azt is, hogy zenésztársai olyan vaskos szerződést toltak az orra elé az új Blink-lemezzel kapcsolatban, amely eltiltotta őt a többi projektjétől. „Sosem terveztem, hogy kilépek, csak nehezen köteleződtem el” – írta DeLonge. Kíváncsiak leszünk, kibékülnek-e ismét…