Rászállt a perverz mikulás Ariana Grandéra

Rászállt a perverz mikulás Ariana Grandéra

News
Egyáltalán nincs mit csodálkozni azon, hogy valaki totál belezúg Ariana Grandéba. A szexi és sikeres énekesnő után döglenek a pasik, ám sajnos előfordul, hogy a szerelem átcsap megszállottságba. A popsztár egyik rajongójának esetében ez már kifejezetten ijesztő méreteket öltött, ami halálra rémítette a törékeny Grandét is.

Az egyik férfi rajongója egy 20 kilós tököt és egyéb furcsaságokat kezdett küldözgetni neki. Persze ez még nem ok arra feltétlenül, hogy az ember a hatóságokhoz forduljon, de ennél sajnos több is történt. Tim Normandinnak ennyi nem volt elég, mindenképpen közel szeretett volna kerülni a sztárhoz, ezért mikulásjelmezbe öltözve bukkant fel a kiadónál, amely Ariana dalaival is foglalkozik. Persze a személyzet azonnal riasztotta a rendőrséget, akik már többször figyelmeztették a férfit, hogy ne zaklassa a sztárt.

Ez volt azonban az utolsó csepp, számukra is betelt a pohár: Normandint letartóztatták a bíróság pedig rendszeres elmeorvosi kezelésre kötelezte. Azt azért reméljük, hogy nem az igazi mikulás volt!