Selena Gomez újra megjelent az Instagramon

Selena Gomez újra megjelent az Instagramon

News

Selena Gomez végre új képpel lepte meg rajongóit az Instagramján. Az énekesnő kemény évet tudhat a háta mögött, hiszen hónapokig kezelték a depressziója és a lupusza miatt egy szanatóriumban. Ám a múlt héten hallhattunk tőle egy megható beszédet az American Teen Choice díjátadón, miután átvette a legjobb női popeladónak járó díjat. A következő őszinte szöveget mondta: 

„2014-ben ugyanezen a színpadon álltam előttetek és ugyanilyen őszinte voltam veletek. Úgy gondolom, hogy ki merem jelenteni, hogy a legtöbben közületek ismertek, legyen ez jó nekem, vagy rossz…de hiába volt meg mindenem, belül összetörtem. De tartottam magam, hogy ne hagyjalak titeket cserben, viszont ez annyira nem volt elég, hogy magamat ne hagyjam el” – mondta az énekesnő.

Most pedig az Instagramjára tett fel egy közös képet a rajongóival, stílusosan a hálaadás ünnepének apropójaként. A fotó alá pedig ezt írta: „idén nagyon sok mindenért hálás lehetek, habár ez az év életem legnehezebb éve volt. Végre megvívtam magamban a nem lehetek elég jó háborúját. Csak annyit akartam ezzel a képpel mondani, hogy mennyire szeretlek titeket és hogy milyen fontos nekem, hogy rólatok is szó essen. A szeretet mindig győz” – írta Sel. 

The latest photo posted by Selena Gomez on Instagram has already surpassed the mark of 3 MILLION likes! pic.twitter.com/pbIDHfOzWM