Diplo: hazudik Selena Gomez!

Diplo: hazudik Selena Gomez!

News
Nem érdemes összevissza hazudozni, hiszen előbb-utóbb úgyis fény derül az igazságra. Lehet, hogy most ez történt Selena Gomez esetében is.
Ahogy mi is beszámoltunk róla, sokan tudni vélték, hogy az énekesnő közelebbi kapcsolatba került a DJ Zeddel. Bár mindketten posztoltak közös fotót, a románcot egyikőjük sem erősítette meg. Most egy másik sztár DJ, Diplo állt elő azzal egy rádióinterjúban, hogy Justin Bieber exe és Zedd csak eljátsszák a kapcsolatot.


„Nem vagyunk ellenségek Zeddel semmilyen értelemben. Viszont azt gondolom, hogy eladta magát és olyan zenét csinál, amely számomra értékelhetetlen. Sőt, mi több, itt van ez a kreált románca Selena Gomezzel…Láthatóan mindent megtesz azért, hogy minél több lemezt adjon el” – nyilatkozta Diplo. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a Major Lazer nevű formáció vezetője pár nappal korábban a Twitteren egy nagy rakás kakinak titulálta Zedd legújabb albumát. Mi nem tudunk elszakadni a gondolattól, hogy Diplo nemcsak a sikereit irigyli a lemezlovastól, hanem Selenát is!

(Fotó: Profimedia/RedDot)