Shawn Mendes és Hailey Baldwin románca

Shawn Mendes és Hailey Baldwin románca

News

Még mindig nem sokat lehet tudni Shawn Mendes és Hailey Baldwin kapcsolatáról. Amikor megkérdezik őket az újságírók, hogy járnak-e, mindig tagadják a dolgot, viszont a róluk készült képek mást mondanak. Shawn és Hailey egyre több időt töltenek együtt, van, hogy meghitten vacsoráznak, de még koncertre is közösen mentek, ahol a Kings Of Leon zenekarra csápoltak együtt, szóval mondhatni, minden héten találkoznak egymással. A páros egyik közeli ismerőse pedig, aki szemtanúja volt egy meghitt pillanatnak, csak még jobban elültette a bogarat a fülünkben.

Shawn és Hailey Kendall Jenner Halloween-i partiján kézen fogva jártak-keltek, sőt, kettesben is távoztak a helyszínről. Utána pedig a modell elkísérte az énekest egy zenei díjátadóra, ahol szintén csak együtt lehetett őket látni (egy szemtanú állítólag látta őket csókolózni is). Shawn szerint viszont csak jó barátok, és szó sincs szerelemről. Mi azért erősen kételkedünk ebben, főleg, hogy már ennyi bizonyítékunk van róluk.

Hivatalosan azért még nem mernek együtt felvonulni a vörös szőnyegen...de ami késik, nem múlik! (Fotók: Profimedia/Red Dot)