Top csajok a Szigeten: Paloma Faith, Marina és Nervo is lesz!

Top csajok a Szigeten: Paloma Faith, Marina és Nervo is lesz!

News
Egy nagy, színes zenecsokorral jelentkezik a Sziget Fesztiválköztársaság, benne a műfajok végtelen sora; íme néhány nagy név a teljesség igénye nélkül!

Jó hír a Marina and the Diamonds rajongók és a Sziget-közönség számára, hogy a tematikusan beharangozott harmadik nagylemez, a Froot végre márciusban megjelent, így vadiúj show-ra számíthatunk az indie-electro díva-hercegnőtől.Európán kívül is népszerű, Ázsiát, Dél- és Észak-Amerikát megjárt DJ-producer Alesso, a svéd elektronikus zenei iskola populáris electro house tagozatának egyik nagy tehetsége. Zenéje monumentális, ugyanakkor könnyedén befogadható, pörgős, táncra-csápolásra-ugrálásra-tombolásra lett kitalálva.

A Knife Party - a Pendulum zenekar vezéreiként ismert - Rob Swire és Gareth McGrillen félelmetes energiákat felszabadító electro house projektje. Paloma Faith egy igazi, extravagáns angol pop-soul díva, az idei BRIT Awards Legjobb Női Előadó kategóriájának nyertese, akinek már első két lemeze is platina volt, de a tavaly megjelent A Perfect Contradiction egyenesen a 6. legkelendőbb album volt tavaly az Egyesült Királyságban. Varázslatos show-műsora biztosan az idei Sziget egyik legkülönlegesebb előadása lesz.
Két kihívóan megnyerő szépségű és tehetséges ausztrál DJ, producer, illetve slágergyáros hölgy, akik merész, energikus, slágeres elektronikus zenéikkel hódítanak a világ minden táján. Miriam és Olivia Nervo, a kortárs elektronika két legbefolyásosabb múzsája, akik eddigi karrierjük során számtalan világsztárral dolgoztak együtt. A When Love Takes Over nemcsak tizenegy országban lett listavezető sláger, hanem alkotói 2010-ben Grammy-t kaptak érte.A kelta punk rockban utazó amerikai Dropkick Murphys közel 20 éves pályafutása alatt tökélyre fejlesztette a folklór és a punk vegyítését, dinamikus, autentikus és rendkívül népszerű zenéjüknek köszönhetően – saját megfogalmazásuk szerint – ők a kelta punk rock AC/DC-je. Egészen biztosan egy őrületes bulival érkeznek a Szigetre.

Még több infóért klikk ide!