The Weeknd beszólt Justin Biebernek a legújabb dalában

The Weeknd beszólt Justin Biebernek a legújabb dalában

News

Még mindig van új a Nap alatt, ha Bieberről és The Weekndről van szó. Selena Gomez új barátja ugyanis egy vadonatúj dallal jött ki a múlt héten és sokan felkapták a fejüket a szöveg hallatán. A Some Way soraiban ugyanis The Weeknd arról énekel, hogyan csábította el egy fiú barátnőjét és hogy ő mennyivel jobb az exénél. Persze a Belieberek azonnal jelezték Justinnak, hogy Selena barátja így próbál neki beszólni, ám a jelek szerint Bieber eddig ügyet sem vetett a kakaskodó sorokra. 


„Justint nem érdekli, hogy mi történik Selena Gomezzel és újdonsült barátjával, sőt, a dalszöveg sem hatotta meg. Jelenleg nagy erőkkel készül az élő koncertjeire és az a legfontosabb neki, hogy minél jobban elvarázsolja a közönségét” – mesélte Justin egyik közeli ismerőse.

Mondjuk, azt azért megkérdőjeleznénk, hogy nem érdekli The Weeknd és volt barátnője kapcsolata, hiszen nemrég egyértelműen kifejtette egy paparazzónak, hogy szerinte The Weeknd zenéje egy trágya, utána pedig az egyik élő videójában nevette ki Gomez barátjának Starboy című slágerét. 


Justint állítólag nem érdekli a dalszöveg(Fotó: Profimedia/Red Dot)