Varázslatos történet: hamarosan jön az Utódok!

Varázslatos történet: hamarosan jön az Utódok!

News

Ben, a király és a királyné (Szörnyeteg és Belle a Szépség és a szörnyetegből) jóravaló tini fia a trón várományosa. Első intézkedéseként felajánlja a lehetőségét annak, hogy Mal, Evie, Carlos és Jay, akik Demóna, Boszorka, Szörnyella és Jafar bajkeverő gyermekei, visszatérhessenek 20 éves, az Elveszettek Szigetére történő száműzetésükből. A főgonoszok leszármazottai így először léphetnek Auradon iskolájába, ahol együtt tanulhatnak Tündérkeresztanya, Csipkerózsika, Hamupipőke és Mulan tinédzser korú gyerekeivel. Csak az idő a megmondhatója, hogy a főgonoszok utódai szüleik nyomdokaiba lépnek-e vagy jó útra térnek.

Az Utódokban nem kisebb nevek tűnnek fel, mint Dove Cameron, Cameron Boyce, Booboo Stewart és Sofia Carson. Ebben az élőszereplős Disney-filmben a karakterek  kastélyok és osztálytermek között sodródva bonyolódnak egy vérbeli kortárs, zenés történetbe arról, mennyire nehéz fiatalon a szülők és a barátok elvárásainak is megfelelni. 

A gyerekeknek és tiniknek készült családi filmet SZEPTEMBER 19-ÉN (SZOMBATON) 10:30-KOR mutatja be a Disney Csatorna. A csupa nagyágyúkból álló szereplőgárdában Mitchell Hope, Wendy Raquel Robinson, Maz Jobrani, Kathy Najimy és a Tony-díjas Kristin Chenoweth is megtalálható.