DJ lesz Zac Efronból - videó!

DJ lesz Zac Efronból - videó!

News
Cole (Zac Efron) jövőképében nincs helye a felvételinek, sem a bölcsészkarnak és eszében sincs diákhitellel lenullázni magát. Sokkal nagyratörőbb vágyai vannak: tömegeket akar megmozgatni a zenéjével.  Bár a nagy fantáziálás még nem robbantotta ki a házibulik világából, ahol a haverjaival DJ-zik esténként, egy valamit határozottan tud: ki akar törni a középszerűségből.

Amikor egy partin megismerkedik a karizmatikus Jamesszel (Wes Bentley), elérkezik számára a nagy lehetőség. A tapasztalt DJ a szárnyai alá veszi Cole-t, bevezeti az ifjú titánt a mixelés apró trükkjeibe, megmutatja azokat a zenei alapokat, amelyekből végre össze tudja hozni saját, egyedi hangzású trackjét. Miközben Cole egyre közelebb kerül az álmaihoz, a magánélete felborulni látszik. Összerúgja a port a barátaival, és egyre közelebbi viszonyba kerül James barátnőjével, a gyönyörű Sophie-val (Emily Ratajkowski). Döntenie kell: a szerelmet és a haverokat választja, vagy a számára elrendelt utat követi, és a legmenőbb DJ válik belőle az elektronikus zenevilágban. Filmpremier: 2015.09.03.

GYERE VELÜNK MOZIBA! Ha szeretnél ott lenni a film premier előtti vetítésén (2015. 09. 01. (kedd), 19.00, WestEnd 5-ös terem), nincs más dolgod, mint Facebook-oldalunkon válaszolni az ott feltett, filmmel kapcsolatos kérdésre. Az első 230 helyesen válaszoló biztosan ott lehet a premieren!
(Kérjük, csak azok jelentkezzenek a játékra, akik valóban el tudnak jönni a vetítésre!)