Bréking! Zayn Malik kiszállt a OneDirectionből

Bréking! Zayn Malik kiszállt a OneDirectionből

News
Zayn Malik úgy döntött, kiszáll a OneDirection fiúbandából. Az együttes a Facebookon jelentette be a szomorú hírt szerda este; az énekes egy közleményben búcsúzott el rajongóitól. 

"Az életem a One Directionnel többet adott, mint amit bármikor el tudtam képzelni. Azonban most, öt év után úgy érzem, eljött a megfelelő időpont, hogy elhagyjam a bandát" - írta Zayn. "Szeretnék bocsánatot kérni a rajongóimtól, akiket cserben hagyok, de úgy döntöttem, azt teszem, amit a szívem diktál. Azért megyek el, mert szeretném egy normális 22 éves srác életét élni, aki képes pihenni anélkül, hogy folyton reflektorfényben legyen" - folytatta a nem épp vidám vallomást. "Tudom, hogy Louis, Liam, Harry és Niall személyében örök barátokra tettem szert. És azt is tudom, hogy ők négyen továbbra is a világ legjobb együttese lesznek!" - tette hozzá végül Malik.

A banda maradék tagjai szintén közleményben reagáltak a szomorú hírre a Facebookon; próbálták támogatásukról biztosítani egykori társukat.

"Nagyon szomorúak vagyunk Zayn döntése miatt, de tiszteletben tartjuk és teljes szívből kívánunk neki minden jót a jövőben. Az elmúlt öt év csodálatos volt, rengeteg mindenen mentünk keresztül együtt, amelyek örökre összekötnek minket. Négyen folytatjuk tovább: készülünk az új albumra és turnénk következő állomásaira" - írták pusztjukban a 1D tagjai. 
Simon Cowell, aki még a 2010-es brit X-factorban válogatta össze a fiúkat a bandához, szintén minden jót kívánt Zaynnak és azt is elmondta, nagyon büszke arra, amit ő és a többiek az elmúlt években elértek.
A hírnek egyébként voltak előjelei, hiszen egy hete a popsztár a túl nagy stresszre hivatkozva kiszállt az együttes ázsiai turnéjából és hazautazott Nagy-Britanniába.